Jdi na obsah Jdi na menu
 

Bětka

.

je albínská holčička, nalezena na Praze 10
dovezena do útulku pro fretky Klubko 20.7.2012, adoptovaná 14.9.2012

betka.jpg18.7.2012 Majda dnes vyzvedla z měcholupského útulku albínskou holčičku. Je moc hodná, nekousavá a chodí na záchůdek. Přesto ji někdo odložil v přepravce na tramvajové zastávce na Kubánském náměstí.

více foto

24.7.2012 Bětka mi dělá trochu starosti. Občas zvrací, zřejmě když dostane pamlsek, na který nebyla zvyklá. A dnes jsem u zadečku našla nebolestivou bouli... :o(  Bětku tedy čeká v pátek také návštěva u naší paní doktorky. Já jen doufám a modlím se, aby to nebylo nic vážného.

26.7.2012 Včera jsme si s holkama udělaly výlet na veterinu. Frída byla na očkování. Coffee na ukončení říje a Bětku jsem musela vzít akutně sebou také. Z boule u zadečku doktor vymačkal opravdu humus. Bětku povezu také v pá za pani doktorkou do Prahy, nelíbí se mi celkově: pozoruji časté kašlání, v průběhu dne několikrát a nevolnost, kterou mohla způsobit i pasta, ale vyzvracela již podruhé i granulky. Hovínka a chování jsou jinak zatím naprosto ok.

Docela se děsím, co ještě přijde. Bětka určitě není mladšího věku, tipuju 4 roky min. dle její srsti, má ji celkem "drátěnou" a stav chrupu je také žalostný. Jinak je celkově pěkného růstu a není hubená.... Hlavně je moc hodná a čistotná a hravá.

Budu také sledovat zadeček aby z toho nebyl nějakej Adenokarcinom jak mě upozornila Hena na face ....chjo. Tak nám všem držte palce a tlapky.. Snad to všichni zvládneme, ať je to, co je to !!!

27.7.2012 Bětuš byla dnes vyšetřena běžným způsobem, poslech je ok, prdelka také, zdá se v pořádku. Má mírně červený krk, budu podávat sirup, vlastně ani nevíme jak dlouho byla v přepravce na tramvajové zastávce, než ji zachránili...  Zrovna teď si hraje s míčkem a je úžasná!

8.8.2012 Bětuška je moc hodná a strašně se dožaduje venčení a her. Zadeček je v pořádku stále... uf.

14.8.2012 Bětka ♥ byla dnes adoptovaná ... Odjela s kamarádem Mikeškem, který se byl na nás podívat až z Mělníka. Bude se mít moc dobře a konečně bude doma! Bude mi ta její nevinná tvář chybět, ale domov se vším všudy si zaslouží každé zvíře. Budu na ně moc myslet a už teď se těším na zprávy.