Jdi na obsah Jdi na menu
 

Bonito

..

je tchořovitý kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 20.6.2016,
nalezen u Litomyšle v Budislavi
, v dočasné péči v Litomyšli u Simony,
adoptován 
24.8.2016

bonito.jpg20.6.2016 Dnes jsme převzali do péče freťáčka Bonitka. Byl nalezen u Litomyšle v obci Budislav, takže v dočasce zůstal rovnou u Simony.

Klučík je hubený a plný různých drobných poranění. Kromě jiného má zlomený ocásek (už starší zranění) a jelikož není kastrovaný, je plný žlutého mazu. Měl na sobě neskutečné množství klíšťat.

V tuhle chvíli je Bonito velmi vyčerpaný, ale jeví se šťastný, že má kde v klidu hlavu složit. Možná i proto je zatím nekonfliktní vůči lidem, více informací dodáme v dalších dnech.

Chceme velmi poděkovat nálezkyním za skvělou a příkladnou spolupráci. Klučinu před předáním do útulku vykoupaly, snažily se zbavit klíšťat a na vlastní náklady nechaly vyšetřit na veterině. Zachovaly se opravdu úžasně. Děkujeme!

V Budislavi a přilehlých obcích jsme již kontaktovali obecní úřady, aby případný majitel věděl, kde kluka hledat.

7.7.2016 Bonito podstoupil kastraci a odstranění cysty na bříšku. Teď nějaký čas na zotavení a může do nové rodiny. Je to velké mazlítko a má rád fretčí společnost, takže nejlépe ke kamarádovi, se kterým bude dělat fretčí lumpárny, ale stále na něj bude mít dvojnožec spoustu času ho mazlit na klíně. bonito_rodina.jpg

24.8.2016 Bonito odjel o víkendu do nového domova. Přejeme mu spoustu lásky a fretčích lumpáren!