Jdi na obsah Jdi na menu
 

Cecilka

..

je tchořovitá holka, dovezena do útulku pro fretky Klubko 21.5.2018 z Pardubic,
odchycena 
13.5.2018 v ulici Kosmonautů, v dočasné péči v Dobřichovicích u Majdy, adoptována 26.9.2018

cecilka.jpg21.5.2018 Cecilku jsme si dnes přivezli z Městského útulku v Pardubicích. Při odchytu prý porafala strážníka MP :-) Vypadá to na mladou freťuli, možná loňské mládě. Ve čtvrtek jedeme k dr. Chylíkové, tak budeme vědět víc....

24.5.2018 Když jsem si vezla Cecilku domů z Pardubic, bála jsem se, co si to vezu domů za draka... Pokousala měšťáka při odchytu, v útulku ji brali pouze v rukavicích jako tu největší piraňu, cestou to vypadalo, že přepravku rozloží na prvočinitele a začne vesele pobíhat po autě. Kdepak - Cecilku jsem z přepravky vyndala bez rukavice, běhá, hraje si a zatím neměla ani jednou tendenci kousnout. Dnes jsme byli na veterině, ani tam nikoho nekousla (ale paní doktorka byla náležitě ostražitá a připravená).

Má zvláštní reakci na stres - jakmile ji dám do přepravky, začne pokašlávat a kuckat. Poslechově je v pořádku, je to mladá holčička, po říji, jenom zasvrabená, takže dostala pipetu. Naočkujeme, vykastrujeme a může jít do nové rodiny.

29.6.2018 Cecilka byla na očkování, je objednaná na kastraci a pak může frčet do nového domova. Už se moc těší!

14.8.2018 Cecilka dneska byla na druhém očkování, za 14 dní jsme objednaní na kastraci. 

26.9.2018 Cecilka dnes odjela do nového domova. Před chvílí si jí odvezla Pavla Henzlová, která se stará, aby v Klubu i Klubku klapalo všechno po právní stránce tak, jak má. Cecilka se za dobu, co je u nás, uklidnila. Z rafavého draka je živá fretčí holčička, která ňafe jen občas a z omluvitelného důvodu. Když loví nohy.

Přejeme Pavle i její mamince, která si Cecilku moc přála, spoustu úžasných fretčích zážitků!