Jdi na obsah Jdi na menu
 

Eberhard

..

je kluk albín, dovezen do útulku pro fretky Klubko 23.4.2016,
v dočasné péči v Praze u Markéty, adoptován 
5.6.2016

eberhard.jpg23.4.2016 Dnes v podvečer jsme si do útulku přivezli kluka albínka. Chlapeček je v říji, má od veterináře potvrzený svrab a není očkovaný. První veterinář odhadl věk na tři roky (mně přijde mladší).

Klučíka co nejdříve čeká kastrace a po zahojení očkování. O průběhu všech zákroků a upřesnění věku vás budeme pravidelně informovat.

Chlapečka jsem vyzvedávala v blízkosti pražské ZOO a jako první jméno se mi nabízí Eberhard podle zoo želví star.

Takže vítej v Klubku Ebíku!

Nakonec chci moc poděkovat Karolíně Vrškové za pomoc s přejímkou Ebíka a za spoustu granulí, které se v útulku neztratí!

26.4.2016 Bert je ukvokané prasátko. Včera vyčištěná a uklizená klec během deseti minut vypadala naprosto stejně jako před úklidem (video). Největší zábava je totiž vyhrabávání steliva ze záchodu a následné smíchání s granulemi.

A vůbec si rád hraje...

Bert bude zítra ráno odvezen na kastraci a odpoledne vyzvednut. Držte mu palce, ať vše bez problémů zvládne.

27.4.2016 Bert zvládl kastraci na jedničku. Po příchodu domů jsem ho nechala trochu proběhnout a mezitím připravovala klec. Naservírovaná večeře mu moc chutnala. Věk odhadli cca na dva roky, takže mladej kluk :-)

10.5.2016 Bert byl dnes na očkování. Koncem května ho čeká ještě přeočkování psinky. Vzteklina až v roce 2019. Po kastraci se krásně zahojil, nezhubl a byl celkově pochválen. V uších má ještě pozůstatky svrabu je tedy na místě jeho neúčast na fretčích čarodějnicích.

19.5.2016 Bert si rozumí se psy, jak se můžete přesvědčit v dalším krátkém videu a nebojí se ani koček. To už nám musíte věřit :-)

5.6.2016 Bert právě odfrčel do nového domova až do Ústí nad Labem. Osobně si pro něj přijeli i jeho dva noví fretčí kamarádi se kterými si rozumí a perfektně si vyhráli :) Přejeme mu moc štěstí v nové rodině!