Jdi na obsah Jdi na menu
 

Kuky

.

je sameček šampaňského zbarvení, zřejmě loňské mládě,
dovezen do útulku pro fretky Klubko 12.1.2011, adoptován 12.2.2011

p1220002.jpgByl nalezen 12.1.2011 na Praze 8, bohužel víc nevíme. Má nádherný kukuč! Je hodný,nekouše zřejmě loňské mládě , kulky zatím sestouplé nemá..podán advocate na svrabík a očkován. Papá jako kdyby dostával jenom příděly a bál se ,že nebude....prostě žere jak nezavřenej...je zlatej !

více foto

Kuky je prostě mazel, jen jsme zjistili, že se nejspíš nesnese s jinými fretkami. Pořád hodně papá a hraje si a mazlí se.

12.2.2011 odjel Kuky do nové rodiny. Nový domov mu poskytkla předsedkyně Klubu chovatelů a příznivců fetek! Bude se mít určitě báječně :-)

25.4.2011 Kukynek se má výborně, prohání po domě psa a 2 kocoury, je vidět, že ho to hodně baví :-) Často ho vídáme a je to zlatíčko :-)

........................

4.3.2013 U našeho bývalého útulkáče Kukyho byl potvrzen zhoubný nádor Lymfom , dnes ráno šel na první dávku chemoterapie. Myslete prosím společně s náma na něj a držte mu všichni palce a tlapky!!! ... Věřím, že mu to pomůže v boji s tímhle svinstvem :( .. V útulku na něj všichni moc myslíme, ať je statečný a jeho panička ať to zvládne společně s  ním. Drž se kluku náš! Kuky ♥ myslíme na Tebe a moc !