Jdi na obsah Jdi na menu
 

Linky

...

je albín kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 15.3.2014 ze ZS Zelené Vendolí,
v
péči základny Trnová (Lucka), adoptován 18.9.2014

 

linky.jpg15.3.2014 Dnes nám přibyli dva nekastrovaní klučíci - albín Linky a tchořák Tinky - ze záchranné stanice Zelené Vendolí, kde je odložil jejich majitel. Moc děkujeme za spolupráci a laskavý odvoz až domů panu Zelenému a prozatímní péči Simoně z Litomyšle, než se kluky podaří převézt do Trnové.

více foto

.
Freťáčci jsou nekastrovaní a zřejmě i neočkovaní. Dostali advocate proti parazitům, vyčistily se jim ouška a ostříhaly drápky. Jinak vypadají poměrně dobře, jsou kontaktní a nekousaví. Více info dodáme.

18.3.2014 Včera kluci putovali do pobočky v Trnové, děkujeme za přestupní stanici i za převoz!

21.4.2014 Oba kluci jsou po kastraci, jakmile se zotaví, budou ještě očkováni a pak se stěhují do nového domova, který si mezitím oba našli. A spolu. Bezva!!

3.9.2014 Jak všichni, kdo nás sledujete, víte, Linky nakonec v útulku zůstal. Teď ale konecně i on našel nový domov, bude se stěhovat do Prahy, jen co bude majitel mít celou výbavičku doma. Tak jsme moc rádi, že taky bude mít novou milující rodinu, je to totiž bezva kluk, který si ji zaslouží!

18.9.2014 Dnes se Linky také konečně opravdu dočkal a odjel do nového domova! Zítra by měla odjet také Hrozinka, oba budou bydlet v Praze a oběma přejeme láskyplný domov!