Jdi na obsah Jdi na menu
 

Lori

..

je tchořovitá holka, nalezena v Praze 4 - Kačerově,
dovezena z Měcholup do útulku pro fretky Klubko 18.5.2013,
v péči základny Beroun (Marcela)
adoptována 19.6.2013, vrácena zpět do útulku Klubko 16.7.2013,
adoptována 23.7.2013

 

lori.jpg18.5.2013 Již tradičně nám pomohla Kamila (moc děkujeme!!), která píše:

Dneska jsem byla v Měcholupech vyzvednout tchořovitou holčičku. Dala jsem jí jméno Lori. Lorinka je velká holka (skoro 1kg), je v říji , trošku ďábel, ale hodná, nekouše, na záchod umí. Má dlouhé drápky, ale jinak vypadá zdravě a v pořádku.

Lori - je pěkně vychytralá, na pastu se nechá utáhnout tak na deset vteřin, pak už by hned utíkala z klece, pasta nepasta :-D

Po bližším ohledání jsem zjistila, že Lorince chybí jeden přední zoubek a horní špičák má zlomený a hnědý. Ale určitě jí to nebolí, klec i přepravku kousala odvážně.

21.5.2013 Dneska návštěva veteriny. Lorince byla ukončena říje Receptalem a má svrab, takže jsme zakápli Advocatem.

23.5.2013 Lorinka je zlatíčko, dneska si nechala ostříhat drápky (samozřejmě s pastou), vyčistit ouška, pak krásně běhala, hrála si, panáčkovala. Když jsem na ní zavolala, tak ke mě přiběhla, příšerka zvědavá, lehla si vedle mě a nechala se snad pět minut hladit, dokud neusnula. Je úplně nejzlatější, vůbec nekouše, nebojí se a je to správně zvídavá fretka. Když jsem za chvilku přišla do pokoje, Lorinka si hezky zalezla sama do klece, kde si lehla do pelíšku a usnula...

29.5.2013 Lorince už se vulva zmenšuje, Receptal tedy zabral No a papá u nás I/D granulky a i za ten týden má mnohem příjemnější srst na dotyk, než když jsem jí vyzvedávala. Je to opravdu milionová fretka.

15.6.2013 Lorince se vulva zatáhla již před týdnem úplně, zítra tedy půjde na očkování proti psince a ve středu se na ni přijedou podívat zájemci až z Českých Budějovic. Snad se na ni usměje štěstí a bude moci do nové rodiny... To také záleží na tom, jaké bude seznámení s chlupatou kamarádkou. Tak držte palce !!!

19.6.2013 Lori ♥ byla dnes adoptována. Uvidíme, zda se holky snesou doma, a kdyby náhodou ne... Může se kdykoli vrátit. Takovou úžasnou fretku jako je ona si snad zaslouží každý, kdo by chtěl mít doma povalujícího se mazla ;) Je jedinečná, stejně jako všechny, které mi tady pobíhaly :D

Už teď se těším na zprávy!

16.7.2013 Adoptovaná Lori se téměř po měsíci vrací do útulku . Je nám to moc líto, ale domácí fretka nehodlá akceptovat "cizince" ve svém revíru, a tak nezbývá, než najít Lorince jiný milující domov .... Zkrátka lidé míní, fretky mění! Lori je již kastrovaná, tak doufám, že pro ni brzo najdu vhodnou rodinu už napořád. Je to moc hodná fretečka, zaslouží si být milována.

24.7.2013 Včera bylo v Berounském útulku velké pozdvižení! Nalezená Juliska se setkala se svým majitelem a byla evidentně moc ráda, že je v náručí svého pána. A majitel zase byl moc rád, že se našla a že se jí opravdu nic nestalo. Ani nemusím říkat, že jsem se fakt držela abych slzu nepustila. Měla jsem ohromnou radost!

A díky tomu i Lorinka v týž den znovu našla nový domov. Zamilovala si doprovod majitele Julisky a ta se mu tak zalíbila , že stačil pouze zavolat domů, že nepřijede sám a bude doma o člena rodiny víc! Krásný den to byl, zcela neplánovaný!