Jdi na obsah Jdi na menu
 

Luky

.

je tchořovitý kluk,
dovezen do útulku pro fretky Klubko 23.3.2012
, adoptován 11.4.2012

luky.jpgV útulku opět nový přírůstek ... Váží maličko přes kilo,  dospívající tchořovitý klučina jménem Luky, nalezen v Praze. Je kamarádský, zvyklý na člověka, na mlsky, pastu, granulky a snad i záchůdek. Mám ho tu teprve hodinu ;) , tak uvidíme. Za tu hodinu se skamarádil s Majkem, tak jsem moc ráda.

více foto

Chtěla bych poděkovat Kamče Langrové za bleskovou akci s vyzvednutím a o to víc jsem byla ráda, že dovezla i Amy na návštěvu k nám, abych si ji mohla pochovat, pomuchlovat a vidět, jak vyrostla do krásy ! ;)  Je úžasná a brzo dám na rajče i fotečky, které s sebou také dovezli.

24.3.2012 Nevím, co se Lukymu stalo, kde byl, kde bydlel, kdo si sním hrál, kdo ho mazlil, ale jistě vím, že teskní za tím, koho měl! Slyšíte fretku brečet... Já ano! A rve mi to srdíčko. Prostě pláče, jako když se mládě odebere od matky, pláče pořád, plakal celou noc, pláče, když odpočívá a i když si hraje s Majkem, tak stejně potom pobrekává... Stýská se mu! :(
Vyhodil ho někdo, protože začíná říjit ? Že smrdí ? Nebo se pouze zatoulal? Chtěla bych znát odpověď na vše, chjo. Jinak je hravý, blbne s Majkem a papá !

27.3.2012 Majk ♥, náš největší strašpytel, byl dnes adoptován. A Luky tak zůstal sám :( a bude plakat dál, tomhle na tom fakt  "nemůžu".

2.4.2012 Luky se víc uklidnil, pobrekává jenom když se mu něco zdá nebo vidí jinou fretku, ale už to neni ten stesk. Ted ho začaly honit hormony, takže má jiné starosti a taky krásně kluk nabírá. Mám z něj radost.

11.4.2012 Luky ♥ byl adoptován! ... Popřejte mu aby se měl v nové rodině moc dobře a s novým kamarádem Marleym si jistě budou mít brzo co říct. Teď je stále ještě v říji, ale Suprelorin je zázračná věc, která co nevidět pomůže. Myslím na něj moc.