Jdi na obsah Jdi na menu
 

Mety

..

je tchořovitá holčička, dovezena do útulku pro fretky Klubko 11.3.2014,
v péči pobočky Trnová (Lucka), vhodná i pro začátečníka, adoptována 19.3.2014

mety.jpg11.3.2014 Po invazi kluků je ode dneška v útulku nová fretčí holčička jménem Metynka. Byla odebrána na stejném místě a ze stejně nevyhovujících podmínek jako Gandalf. Našli ji tam při dalším zátahu lidé, kteří byli zachraňovat někoho jiného. Jen doufáme, že těch chudáků tam nebude více.

Mety je nádherná drobounká holčička, zatím trochu vyplašená, takže se nedá říci, jestli bude nebo nebude kousat.
.

více foto

Metynka je zatím v Berouně, ale zhruba za týden, pokud mezitím nenajde nového majitele, poputuje do Trnové.

14.3.2014 Ukazuje se, že Mety bude taky moc hodná, ohání se jen ze strachu, ale vlastně ani nekousne. Je úžasně ukvokaná a nebojácná, přestože zřejmě vůbec neni zvyklá běhat. Pravděpodobně byla celý svůj život někde zavřená bez možnosti se proběhnout, protože vůbec neví, co to je. Ale jistě to brzy pochopí, protože dneska si to opravdu užívala!

Odhadem je Metynce 1-2 roky, a troufla bych si jí nabídnout i k začátečníkovi.

19.3.2014 Mety se v útulku také moc neohřála (o to víc to hřeje nás!) - už dnes odešla do nového domova. Kluci Tinky a Linky půjdou na kastraci a nová majitelka Metynky si přijde (až budou kluci v pořádku) vybrat dalšího kámoše.

 

 

22.7.2014 Dnes přišla z nové rodiny následující zpráva-omluva. Nezlobíme se, jsme rádi, že rozhodování bylo zodpovědné a "rodinné", jen tak totiž může mít jakékoli zvíře dobrý domov:

Dobrý den, moc se omluvám, že jsem se neozvala ohledně adopce, po dlouhé diskusi s mamkou jsme se rozhodli, že bude lepší mít jenom Mety, je to opravdová divoška :) . Přibrala nám 0,5 kg a zvykla si na volný pohyb po domě, celou noc spí se mnou v pokoji a moc ráda se mazlí... :) Má ráda koupele i v bazénu :) a nejvíce jí baví si hrát s naším pejskem Barykem :)) Každý večer s ní chodím ven na procházky. Mám jí moc ráda a jsem ráda, že jsem si jí adoptovala ! :)