Jdi na obsah Jdi na menu
 

Muff

..

je tchořovitý kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 5.5.2018v dočasné péči
a na převýchovu v Litomyšli u Simony, adoptován
 1.9.2019

muff.jpg5.5.2018 Náš nový útulkový přírůstek Muff je tříletý tchořák, kterého rodina nezvládala. Proto jsme se dohodli, že půjde k Simoně do dočasky, zkusíme ho zklidnit a pak mu najdeme novou rodinu. 

16.5.2018 Stala se neuvěřitelná věc :-) Totální asociál Rouínek, který nesnesl žádnou fretku (ani jiného živočicha), se dnes začal "kamarádit" s nováčkem Muffem :-)) Véélká radost.roumuff.jpg

 

22.5.2018 Hledáme nový domov pro Muffa :-) Muffovi jsou tři roky, je kastrovaný.

Je to krásný, mohutný samec. Opravdu zle zatím nerafnul ani jednou. Byl nejistý, trochu se bál. Když se rozkoukal a začal víc věřit, tak se z něho vyklubalo hravé milé sluníčko. Velmi si užívá volnosti, žebrá o dobrůtky, rád chodí ven a začal se i mazlit. Štípne jen občas ve hře nebo když neví co a jak. S ostatními zvířaty by se kamarádil - pokud jsou na něj hodná. Asi by byl lepší k někomu, kdo už ví, jak se k fretkám chovat, aby zase nesklouzl k tomu váhavému chování, případně kousání, kvůli kterém k nám přišel.

14.8.2018  Muff a Marcím se tolerují, respektují, takže můžeme doporučit i do rodiny s další fretkou - samozřejmě po vyzkoušení, jak na sebe budou reagovat.

1.9.2019  Všichni na sebe krásně zvykli, i proto se nakonec Simona rozhodla Muffa adoptovat sama. Nikam dál už nepůjde, zůstává tady, DOMA... :-)