Jdi na obsah Jdi na menu
 

Natálka

..

je tchoř holčička s lysinkou (Blaze), dovezena do útulku pro fretky Klubko 28.8.2013,
nalezena  22.8.2013 v Mánesově ulici Praha - Vinohrady, v péči základny Beroun (Marcela),
adoptována 1.10.2013

 

28.8.2013 Kamila nám opět pomohla s vyzvednutím fretky v Měcholupech a s péčí o ni v prvních dnech:

natalka.jpgDnes jsem v Mecholupech vyzvedla fretci holcicku, dala jsem ji jmeno Natalka. Je to mlada samicka, vazi 630 g, temer jiste je hlucha. Odchycena byla 22.8. v Manesove ulici v Praze. Je hodna, mazliva, nekouse, cistotna, hezky chodi na zachudek. Ma krasnou srst, ani nema dlouhe drapky a moc spinava ouska, takze se venku urcite netoulala dlouho.

více foto

30.8.2013 Naty už je v Berouně. Je čistotná, hodná a je to letošní mládě. Nikomu nechybí? Je úžasná, i když ještě trošku bojácná.

1.10.2013  Dnes odcestovala Natálka na zkoušku do nové rodiny, kde vládne roční sympaťák Maníček. Doufáme, že si Manu zvykne na společnost "trhlé" Naty a budou z nich brzo kamarádi. Tady u nás to vypadalo nadějně, ale rozhodne jeho území. Bylo by to moc fajn, Natálce se moc líbil, držte jim oběma palce a tlapky.

Velké dík Martince za dovoz spoustu ňaminek pro fretečky a pasty, kterou tolik milují a věčně dochází! Také za věc, kterou tolik fretečky nepotřebují, ale kterou se udržují pelíšky čisté a voňavé! Díky moc Marti, vážím si toho.