Jdi na obsah Jdi na menu
 

Rudolf

..

je tchořovitý kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 29.3.2015,
adoptován 
20.9.2015, vrácen zpět do útulku 29.11.2015

rudolf.jpg29.3.2015 Kamulí Lexi Langrová píše:
Mám doma v dočasce freťáka, je to čtyřletý (narozen 03/2011) kluk, kastrovaný. Je to krásný tchořovitý kluk, velmi živý. Občas čuňátko (občas hodí bobek vedle záchodu). Ovšem je poměrně kousavý. Do ruky se chytit třeba nechá, když ho chci vyndat z klece bez problému, ale jakmile dělám něco co se mu nelíbí (chytit a vrátit do klece nebo chytit za krk, abych mu vyčistila ouška), tak se hned ohání a rafe. Na stříhání drápků se nechá nalákat na pastu. Ovšem pokud má něco zajímavějšího tak pastu zvesela ignoruje. Preventivně byl zakápnut Advocatem, v pondělí ho povezu na veterinu naočkovat. Časem zvažujeme vyšetření krve, kvůli ledvinám (dříve nekvalitní strava).

Tento kluk k nám do útulku přišel i s klecí a vybavením, takže pokud by ho někdo chtěl adoptovat, samozřejmě i se vším všudy :-) V komentářích přidávám pár fotek.

30.3.2015 Dnes byl Rudolf na očkování - psinka i vzteklina.

Děkujeme Kamile, že nám opět vypomohla.

8.4.2015 Dnes byl převezen Rudolf do pobočky Praha k Janě, vlastně o něm není k napsání víc než napsala Kamča, kromě toho, že je to nádherný kluk. Doufáme, že se brzy srovná a najde nový domov.

rudolf1.jpg

1.5.2015 Rudolf je donaočkovaný a je ve stádiu převýchovy. Jinak se to s ním má tak, že pokud není na nic naštvaný a není ve stresu, nekouše. Rád prozkoumává a rozrochá všechno na co přijde... Je to správná fretka. Doufám, že bude brzy v pohodě. Jen opravdu nesnese psy (kočky nevím) s ostatními fretkami by to asi po nějaké době šlo, ale se psy opravdu nevychází dobře.

20.9.2015 Rudolf dnes odjel do nového domova. Přejeme mu jen to nejlepší a ať se brzy začlení do své nové fretčí smečky, kde na něj čeká původně také útulkový Zilvar a kámoška Mia.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.11.2015 Příští víkend se nám do útulku vrací nezvladatelný Rudolf. Pojede do dočasné péče k tetě Simoně do Litomyšle, která se bude snažit zjistit příčinu jeho občasných rafacích záchvatů. Poprvně vyzkoušíme i homeopatika "šitá" pro Rudolfa přímo na míru. Držte nám palce, ať se Rudolfek zklidní a najde konečně svojí novou rodinu.