Jdi na obsah Jdi na menu
 

Terezka

.

je tchořovitá holčička, nalezena v Hloubětíně - Praha 9
dovezena do útulku pro fretky Klubko 25.7.2012, adoptována 28.9.2012

terezka.jpgDnes byla vyzvednuta z Měcholup další holčička. Byla nalezena na Praze 9 - Hloubětíně,  kde pobíhala na zahrádce... Terez bylo nutné ukončit plnou říji. Opět děkuji Kamče za pomoc, bez ní bych se prostě neobešla !!! Terka je také hodná a nekouše.. Zatím. Zítra budou i fotečky.

více foto

A co říká o Terezce Kamila?
Je to zeleooká princezna, je hodná, nekouše, občas se po mě ožene zoubkama, ale to je ze strachu. Je v plné říji, takže jsme rovnou zajeli na veterinu ukončit říji Receptalem. Netoulala se venku dlouho, má poměrně krátké drápky, jak zadní, tak přední a má čistá ouška (alespoň zvenku). Dle papírů z Měcholup váží cca 770 g. Byla dnes v útulku naočkována na psinku i vzteklinu, obojí Canvacem!!! A barevně je strošku světlejší tchořík, přibližně jako Tizziano ;) A zítra pojede Terezka za kamarády do Berouna :-)

Terezka je vystrašená, určitě ale venku neběhala dlouho. Samozřejmě holka v říji, jak jinak. Prozatím si trochu hájí svoji klec a bojí se. Má krásně hebkou srst, čistá ouška, ostříhané drápky, tak doufám, že ji někdo bude hledat!! Trochu se ožene, ale je to pouze ze strachu, když je v náručí, bát se přestane a položí si hlavičku o ruku. Takové jedno velké neštěstí, ztracená a není doma...

Bohužel i Terez byla očkována v Měcholupech tim sajrajtem (Canvac) jako Bětka a vaří se to ve mě o to víc. Je mi ztoho všeho zase nějak zle a smutno.... Sakra lidi , hlídejte si své fretky... hlavně když jsou v říji!!! Bože udělaj cokoliv asi to nikdo nechápe !??

7.8.2012 Přestěhovala jsem Terezku zpět k ostatním. Po očkování Canvacem musela být v karanténě. Ke všemu měla drobné zdravotní problémy, které vypadaly jako první příznaky postvakcinační psinky. Kdyby se obavy potvrdily, tak... raději nedomýšlet. Prožila jsem si čtrnáct dní hrůzy, ale už to vypadá, že je vše v pořádku, protože Terezka žere za tři a mrcha kouše ... holt  říje. Dnes ji nechám dát druhou dávku na ukončení.

Terez dnes na ukončení předvedla hysterii, jak se bála. Nemít rukavici, tak to schytáme... Jinak je fajn, před rukou si lehá na zem a kouše do prstíků, evidentně na to byla zvyklá si takhle hrát, štípu ji do tváří a na oplátku ona mě do prstíků je fajn holka.. Jen být doma, tak by jí bylo lépe... Ohání se jen ze strachu, který u ni zatim trochu je.

28.9.2012 Terezka dnes odjela do nového domova, mám velkou radost a přeju jí hodně štěstí!