Jdi na obsah Jdi na menu
 

Toník

..

je tchořovitý kluk, dovezen do útulku pro fretky Klubko 20.8.2016,
v dočasné péči v Praze u Máši, adoptován 4.12.2016,

za Duhový most odešel 9.5.2017

tonik.jpg20.8.2016 Tak k nám přišel Toník. Toník je cca čtyřletý, příšerně ukecaný nekastrovaný tchořovitý klučík, kterého jsme dne dovezli z Měcholup. Projde očistou - koupání, drápky, naočkujeme a vykastrujeme a bude hledat novou rodinu.

27.11.2016 Toníček měl dneska návštěvu - zájemce o adopci, a vypadá to, že si vzájemně padli do oka. Příští sobotu, až bude mít Tonda v nové rodině vše nachystané, se stěhuje do nového domova :-) Čekal dlouho, ale myslím, že se čekání vyplatilo!

4.12.2016 Toníček našel svoji vysněnou rodinou. Dnes ráno se přestěhoval z naší dočasné péče do čtyřpatrového bejváku se zahrádkou. Přejeme jemu i jeho nové rodině spoustu krásných společných zážitků plných fretčích lumpáren.

9.5.2017 Je nám moc smutno, protože jsme dostali zprávu od naší adoptivní rodiny: "Dnes nás po těžké nemoci opustil rodinný kamarád Toníček. Pohřbili jsme ho u nás na zahradě kde mu bude dobře.Dcera mu na obloze vybrala hvězdičku která jí ho bude připomínat.Je nám to moc líto."

Velice děkujeme Mirce a celé její rodině za to, že Toníčkovi udělali ten jeho kratičký čas, který mu byl už vymezen tak krásným, dali mu svoji lásku a stali se jeho rodinou. Budiž nám všem útěchou, že umřel obklopen lidmi, kteří ho milovali. Věnujme všichni Toníčkovi tichou vzpomínku.