Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vilda

 

je kluk albín,
dovezen do útulku pro fretky Klubko 29.10.2012 společně s Verunkou,
adoptován rovněž s Verunkou 15.3.2013
byl v péči základny Beroun (Marcela)

vilda.jpg29.10.2012 Dnes opět volali z útulku Měcholupy a ohlásili nález dvou fretek (Vilda a Verunka) v papírové krabici u polikliniky na Praze 10. Letos je mimořádně studený podzim, venku mrzne...

více foto

Opět musím poděkovat Kamilce, že pomohla a dovezla je. Oba jsou dobře živení a naštěstí bez zjevných známek strádání, když pomineme to, že je někdo odložil v papírové krabici na mráz. Byli pouze hladoví, ale to už je teď minulostí, oba spinkají v jedné kleci a jsou spokojení, vyběhaní a šťastní.

K adopci půjdou pravděpodobně pouze spolu, jsou na sebe hodně fixovaní a byla by škoda je rozdělovat.

9.11.2012 Vilda a Verunka jsou dvojka k pohledání... Čas strávený s nimi je k nezaplacení. Strašně se s nima nasměju, oba jsou šťastný a blbnou a blbnou. Mají se opravdu rádi a jsou na sebe hodně fixovaný. Vilík i Veru jsou oba letošní mláďata a i tak se chovají. Vilda má stále takovou tu dětskou srst a nahmatala jsem mu to,co by měl mít mezi nožkama. No prostě začínaj mu růst ... Takže dospívající puberťák k pohledání. Aby toho nebylo málo, začíná si tahat Verunku po místnosti... Veliká sranda pro něj! Jako správný puberťák chňapne, trhá a zkouší, co mé nervy snesou a zlobí. Oba jsou čistotný, uff...

21.12.2012 Vilda (i Verunka) byl dnes na očkování, takže je plně připraven jít do adopce. Nejlépe spolu s Verunkou.

29.12.2012 Vilda začal říjit, zatím ale naštěstí může být společně s Verunkou. Samotným by jim bylo smutno.

2.2.2013 Verunka zřejmě aké přichází do říje, takže rozdělení téhle dvojky je nezbytné. Také proto, že Vilda už Verunku neúnosně "obtěžuje", začalo jí to být nepříjemné a velmi unavující. Zatím zvažujeme, zda podstoupí chirurgickou nebo chemickou kastraci.

15.3.2013 Včera byla Verunka na ukončení říje a Vilík byl skoro objednán na kastraci (bylo to v plánu). No a dnes byli neplánovaně oba dva společně adoptováni... Projeli se až do Písku ;) Přeju oběma ze ♥ jen to nejlepší a budu se těšit na zprávy z nového domova! Myslete na ně oba dva... Moc se mi za nima stýská a bude je to cca pár minut co odjeli.