Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zuzanka

.

je krásná fretčí slečna albínka,
dovezena do útulku pro fretky Klubko 1. 10. 2010, adoptována 26. 12. 2010

Přivezli jsme ji ze záchranné stanice, kde strávila více než měsíc. Původní majitelka byla hospitalizována v psychiatrické léčebně a její příbuzní  našli u ní v bytě Zuzanku až po několika dnech, bez jídla a vody .

pa010201.jpg

Tak ji zavezli do záchranné stanice, ale teprve ted dali souhlas k dalšímu umístění.

Zuzanka byla přeříjená, v záchranné stanici ji nechali dát hormonální injekci na ukončení říje, která naštěstí pomohla. Je očkovaná proti vzteklině. Věk odhadujeme do 2 let.

více foto

Je to hodná, nekousavá, hodně hravá a hlavně strašně ukvokaná fretka

Zuzanku jsme zvážili a má 612 g. Je to úžasná milá freťulka, když je venku z klece, pusinu nezavře a pořád si kvoká a dovádí a hraje si, je šťastná

Zuzanka je naprosto skvělá, hodná, hlavně potřebuje hodně pohybu a hraní.pa150014.jpg

26.12.2010  Zuzanka je v novém domově !!! .... Společnost ji dělá starší fretčí kamarádka a lidé, kteří si ji zamilovali !... I přes počáteční nedorozumění si holky cestu k sobě našly i když to ještě není uplně super ale čas jim v tom pomůže, tak jim držte palce ať je co nejkratší a začnou spát společně v jednom pelíšku. Jsem ráda, že Zuzanka, která tu byla ze všech nejdéle, našla svoji rodinu a má se dobře.

14.4.2011 také o Zuzance: na konci února byla na kastraci a vše proběhlo v pohodě. Už má bříško pěkně zarostlé a není nic poznat,ted už prý jen líná ...holky mezi sebou nijak nepokračují jsou odděleně..Zippy je stará a je na tom po zdravotní stránce špatně ..zvětšená slezina a prý útvar u ledviny :( a část zkopírovaná : Tak jsem rozhodla, že už je nechám odděleně.. bohužel. Zuzi by kámošku potřebovala. Zatím jí ji nahrazuju já... takže si s ní hraju, kvokám a blbnu... manžel vždy opouští místnost s tím, že jsem se zbláznila...

Držíme kamaráce Zippynce tlapky a moc se těším, Zuzanka se za mnou přijde podívat :)

3.6.2011 Dostala Zuzanka nového kamaráda, rodina adoptovala Arthura.

s kamarády

seznamování s Arthurem

v novém domově s Arthurem