Jdi na obsah Jdi na menu
 

Komentáře

Přehled komentářů

Re: adopce

(FUK, 2. 2. 2012 11:44)

Dobrý den , již jsem odpověděla , omlouvám se .Odepíšu vždy každému jen to někdy déle trvá :(
Marcela

adopce

(Iveta, 27. 1. 2012 13:38)

Dobrý den,
moc se mi líbí Pacička a Oskar. Ráda bych jednoho z nich adoptovala. Chtěla jsem se zeptat, jak se snáší s ostatníma freťulema, protože mám doma dvě holčičky a jednoho kluka? Ještě by mě zajímalo jakou mají povahu a jestli chodí na záchůdek, co rádi jedí a tak...kousání vůbec nevadí, s našima jsme si s tím taky prošli a už jenom pusinkujou a když chtějí pozornost, tak malinko štípnou :)
Předem děkuji za odpověď Iveta

Re: adopce

(FUK, 27. 1. 2012 16:45)

Dobrý den,
oba dva se snášejí s fretulkama dobře, to ano , jen u Paci nevím jak by reagovala na holčičky,teď ji pouštím s naší Elí a vypadá to nadějně, protože z Elí vycítila osobnost a taky si Elí nenechá nic líbit,nevím jak by to bylo u vás doma,nicméně je potřeba to vyzkoušet , potom můžeme uvažovat zda ano či ne , na záchůdek chodí oba předpisově jak v kleci tak mimo klec :))) . Oskar je po chemické kastraci a upřímně hormony sním ještě pěkně mávají,takže v tuto chvíli do adopce rozhodně nemůže i když je nabízen.Na Oskárka a Paci mám zájemce a to společně,jen chci aby jste věděla,pokud pani počká až budou moci raději bych byla aby šli společně jsou na sebe zvyklý,běhají spolu a pěkně si hrají.Paci navíc přišla do říje ... :(( . Pokud chcete napište na e-mail budu ráda,na vše odpovím.Přeju hezký den.Marcea

Re: Re: adopce

(Iveta, 28. 1. 2012 13:53)

Dekuji. Tomu rozumim, ze pro ne bude lepsi, kdyz pujdou spolu. Ja chvili pockam a dyztak se Vám zase ozvu

poraďte mi prosííím

(Klara, 21. 1. 2012 19:27)

dobrý den, chtela bych vedět co to přesne obsahuje si adoptovat fretecku mam uz doma jednoho fretaka ale toho jsem si koupila od chovatele takze s pojmem adoptovat fretecku nic nevim ale ztrasne se mi zalibila vase Pacicka a mela bych o ni zajem ale nevim co vse se zahrnuje do adopce nebo co je jako podminka velice dekuji za odpověd

Re: poraďte mi prosííím

(FUK, 21. 1. 2012 21:22)

Dobrý den, Kláro,
adoptovat fretku není nic složitého. Podívejte se na stránku "Doporučení zájemcům", tam jsou základní informace. A jestli to myslíte vážně, napište na náš mejl utulek@fretka.cz, domluvíme si návštěvu :)

Úžasné

(Kamila, 17. 1. 2012 11:13)

Je moc fajn, že existuje fretčí útulek. Sama jsem se před lety čtyř kousků ujala, dvě už jsou v nebíčku, tři ještě máme. Ráda bych pomohla, ale jsem teď v nevýhodné finanční situaci. Je skvělé že pro ty čumáčky někdo něco udělá!
Držte se, přeji Vám pevné nervy a mnoho úspěchů při nalézání vhodných domovů :-)

Re: Úžasné

(FUK, 18. 1. 2012 12:04)

Dobrý den, Kamilo,
vůbec si nelamte hlavu, že nemůžete poslat peníze, důležitá jsou pro nás i tahle slova! Děkujeme za ně! A podrbejte za nás i Vaše tři chlupáče :)

agáta

(martina, 16. 1. 2012 22:09)

ahoj marcel, podávám hlášení:
agáta si pomalu zvyká, už mi nepřipadá tak smutná, jako první dny. lumpačí s pimpou, honí se s ní po bytě i lodžii (a zamilovala si kočičí dvířka, jako všechny fretky), přetlačujou se v rouře... když se jí něco nelíbí, tak syčí jak plyn, ale nekouše a je čistotná. má za sebou první očkování, za týden nebo dva půjde ještě na psinku.
s baťou a dýzl stav nezměněn. ale budu to zkoušet a zkoušet a zkoušet :o)

Re: agáta

(FUK, 16. 1. 2012 23:46)

Děkuji Marti za hlášení a jsem moc ráda , že si holky spolu rozumí !:D
jinak s Dýzl asi nemá cenu něco zkoušet , musela bych ti zapůjčit Elí aby síly byly vyrovnané ale ona je prostě doma,tak si bude hájit své území tak nebo tak ...super hlídací fretka !:D co si víc můžeš přát ! .....máš doma dvě dvojice , které jsou happy, tak proč to měnit..když nechtějí,no... podrbkej doma všechny a Aghátce pošeptej, že na ni moc myslíme! Marcela.

Adri

(Kačka, 14. 1. 2012 2:24)

Dobrý den, měli bychom zájem o freťuláka Adriho :-) Právě zařizujeme vše potřebné vybavení. I když jsme až z Přerova, rádi bychom si pro něj dojeli :-) Důvodem je nejen jeho úžasný kukuč, ale i to, že bychom rádi fretečku již navyklou na záchod. Je Adri ještě volný? A bylo by možné si pro něj přijet některý z víkendů? Přes týden totiž nemáme k dispozici auto. Předem děkuji za odpověď

Re: Adri

(FUK, 14. 1. 2012 16:15)

Dobrý den,
Adrísek je stále ještě volný i když zájemci jsou ale píšu každému ,že ten kdo přijede dříve - vyhrává, neboť oni výhrou jsou! :)) Jen ještě není kastrován,tenhle týden budu objednávat termín ...
napište na utulek@fretka.cz
pěkný den Marcela.

Pomoc útulku

(Drago, 13. 1. 2012 18:36)

Dobrý den,
odkaz na vás byl na fretčí diskuzi, s tím, že uvítáte jakoukoliv pomoc. Chtěla bych nabídnout hamáčky, kapsy a tak - nic fešáckýho, šiju pro své potkany ze starých prostěradel, dek a tak, ale oni stejně většinu věcí rychle zrasí :) Měli byste zájem?

Re: Pomoc útulku

(FUK, 14. 1. 2012 16:10)

Dobrý den,
pomoc uvítáme v jakékoliv podobě , opravdu budeme rádi za cokoli , všeho je nedostatek a pelíšky dosluhují,zrovna Paci ničí vše ! :))) byla bych moc ráda ... tady se nic neztratí !Děkujem moc! Marcela

hlavně se nezbláznit

(martina, 9. 1. 2012 0:00)

marcelo, moc na tebe myslím a doufám, že se útulek co nejdřív co nejvíc vyprázdní. moc tedy nechápu, jak to vydržíš, musíš být neuvěřitelně vyčerpaná. drž se, potřebujeme tě!

kdo daruje fretku

(vlastik, 23. 12. 2011 9:31)

dobry den s hanim hodnou fretku ,pro moji manzelku dekuji za ot poved na telefon 720111791

Re: kdo daruje fretku

(FUK, 23. 12. 2011 19:10)

na Váš dotaz napíšu pouze to , že netuším jakou fretku máte na mysli ...samce ?samičku?kastrovanou , nekastrovanou ? veškeré informace o našich fretkách najdete v menu : FRETEČKY K ADOPCI ! odpověď naleznete pouze zde , nebo zavolejte sám na číslo : 733 410 123
Marcela

přeposílání na mejl

(martina, 22. 12. 2011 10:12)

ahoj marcel, zkusila jsem nastavit přeposílání komentářů na útulkový mejl, abys to nemusela hlídat a měla čas na fretky, děti nebo třeba sebe :o)
dej mi vědět, jestli to funguje, díky

Re: přeposílání na mejl

(FUK, 22. 12. 2011 11:45)

díky Marti ,dám ti vědět :)

Re: přeposílání na mejl

(FUK, 22. 12. 2011 11:53)

nastavení funguje .... jsi holka šikovná!Díky Marti.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

následující »